Llegenda

Conta la llegenda que un pastor de Llimiana va portar les bèsties a pasturar al bosc i aquell dia s'hi va trobar la imatge d'un sant, i per no deixar-lo abandonat se'l va emportar a l'església del poble. Quan el dia següent, la gent del poble, va anar a veure el sant, aquest ja no hi era.... La gent va tornar a la seva feina i el pastor a aviar el ramat al bosc, i va tornar a trobar-se amb el sant, va agafar-lo i va baixar-lo altre cop a Llimiana. I el matí següent el sant havia marxat altre cop, llavors els veïns del poble van decidir fer una ermita al mig del bosc. La ermita de Sant Salvador del Bosc.
(Extreta de Joan Bellmunt;
Fets Costums i llegendes. El Pallars Jussà, vol. II)

Reglament


Per participar a la Mirapallars,tant en la caminada popular com en la cursa de muntanya cal estar en possessió de la llicència anual vigent apta per la competició expedida per la FEEC o la FEDME.En cas de no posseir-la,a la inscripció es pot fer l´assegurança vàlida per un dia.

.Serà motiu de desqualificació:
- No dur el material obligatori exigit per l’organització.
- No dur el dorsal en un lloc visible.
- No obeir organitzadors ni controladors en qüestions de seguretat a la muntanya.
- No assistir i no comunicar als organitzadors, en persona o amb telèfon mòbil, de qualsevol accident/incident que hagin observat.
- No seguir escrupolosament l’itinerari marcat per l’organització de la prova.
- No ser respectuós amb la natura.
En cas d’abandó durant la cursa o de qualsevol altre succés s’haurà de comunicar d’immediat a l’organització.
L’organització podrà suspendre o modificar la cursa quan les condicions climatològiques així ho aconsellin.
La Mirapallars és una prova físicament exigent,per tant es necessari una certa bona forma física per afrontar-la
L’organització de la prova declina tota responsabilitat en cas de danys personals o materials soferts per propis o tercers, derivats de la celebració de la Mirapallars,i la posterior festa.

La inscripció inclou:
- Paticipació caminada-cursa.
- Avituallaments liquids i sòlids.
- Cronometratge.
- Obsequi conmemoratiu.
- Dinar i Festa a Llimiana.
- Sorteig de premis.
- Assistència mèdica.

L´organització es reserva els drets exclusius de les imatges i videos de la prova en què tots els participants estan implicats,així com d´utilitzar aquest material per anuncis,relacions públiques o qualsevol altre propòsit.

L´organització es reserva el dret de revisar,modificar o millorar aquest reglament.El fet de realitzar la inscripció mostra la total conformitat del participant en aquest reglament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada